Personal

Vår personal

Emma Bozic

Vad tycker du är det bästa med att jobba på Stall Bergtorp, TSU?
– Jag tycker det roligaste med att jobba på Bergtorp är den nära kontakt man får med både djur och ungdomar. Det finns inget bättre än att se en person växa i sig själv med hjälp av en häst eller andra djur. Att få hjälpa till att bygga upp en styrka med självförtroende och kunskap samt hjälpa någon att få struktur i sin vardag och på det viset sen kanske kunna plugga vidare eller få möjlighet till ett jobb, det är häftigt!
Jag har även med hjälp av Evelina hand om gårdens ungdomssektion, ungdomsledare och hjälpledare. Det är också något som är oerhört kul och givande. Att få möjlighet att ge dem det jag fick när jag var liten och började som hjälpledare på stallet – någon man kan få se upp till och ha som stöd i allt.

När kan man hitta dig på stallet?
-Man kan hitta mig på stallet tisdag- fredag samt många av helgerna
Har du ridit förut?
-Jag började rida när jag var väldigt liten, jag fick min första häst som 12-åring sen dess så har jag har haft häst med ett litet uppehåll på 2 år. Just nu så har jag en egen häst samt har hand om fyra till som står i mitt stall, något jag sköter innan och efter jobbet.

 

Lilly Leete

Vad är bäst med att jobba på Bergtorp?
Det bästa med att jobba på Bergtorp är att man får komma nära hästarna och naturen på ett väldigt speciellt sätt. Bergtorp har alltid varit en plats där ALLA ska känna sig välkomna vilket de har stått fast vid sen många år tillbaka och fortfarande gör. Det känns bra att veta det när man kommer till Bergtorp, oavsett om man är där för att jobba eller för att rida.
När kan man se mig på stallet?
Varierande timmar och tider – Måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar! Och även vissa helger.
Har du ridit förut?
Jag har ridit på Bergtorp sen jag var 11 år gammal. Jag har även jobbat i 2 olika hoppstall under åren innan jag kom tillbaka till Bergtorp!