SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tälje Skog och Ungdom
Skolklassbesök
2024-06-02 13:20

Vi tar gärna emot klassbesök från grundskolan, särskoleklasser, särskolefritids, särskilda undervisningsgrupper och ungdomar som har anpassad skolgång samt ungdomar som deltar i socialtjänstens program för rehabilitering. Innehållet i dagarna fylls av äventyrspedagogik där vi jobbar med gruppdynamik i utomhusmiljö i närkontakt med djur och natur.

 

Skolorna kan hos oss nå vissa uppnåendemål i de olika skolformernas läroplaner såsom bl.a biologi och idrott.


När man praktiserar/arbetstränar hos oss så innehåller det ansvar och delaktighet i skolklassbesöken på olika sätt samt i gårdens och djurens skötsel.

 

Låter det intressant? Hör då av dig till info@stallbergtorp.se

 

Vi har tidigare jobbat i arvsfondsprojekt med projektet ”arbeta för att stärka barn och ungdomar att växa som individer” - genom att använda djur och natur som en resurs för personlig utveckling.

 

Nu är det tyvärr slut men skolklasser får fortfarande gärna komma, men då blir det mot en liten kostnad för att vi ska kunna möta upp med personal.

 

Kolla gärna in vårat bildgalleri 😊.

 

Tälje Skog och Ungdom - Skolklassbesök

 

 

 


Nyhetsarkiv
Skolklassbesök2024-06-02 13:20
 
Arvsfonden
SPONSORER