SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tälje Skog & Ungdom Stall Bergtorp
Tälje skog och ungdom - Stall Bergtorp

Vi är en ideell ungdomsförening som verkar för att alla barn och unga ska kunna få möjlighet att vistas ute i naturen och få stifta bekantskap och lära sig mer om våra olika tamdjur och då främst våra hästar och ponnyer.

 

Vi bedriver barn- och ungdomsverksamhet under vardagskvällar samt har öppen gård och anordnar ”Prova på ridning” för allmänheten under lördagar. Vi vill vara ett komplement till den vanliga ridskolan då vi i första hand inte inriktar hos på ren ridutbildning utan mer på ett helhetskoncept kring allt som rör skötseln och handhavande av hästen – med den sociala samvaron och vänskapen med dessa fantastiska djur i fokus!

 

Bergtorp är som en egen liten oas av djur o natur i närheten av stan, det är relativt lätt att ta sig till oss både kommunalt och med bil. Bussarna går i regel var 15:e minut och så får man sen ta en härligt promenad de sista 1400m, som är till stallet via en fin upplyst gång och cykelbana från buss 751. www.sl.se

 

Vill ni besöka vår shop, klicka här.

 
Arvsfonden
SPONSORER